Budapest a mi városunk, építsük együtt!

Ezen az oldalon Te is változtathatsz Budapest utcáin, terein, kellemesebbé, kedvedre valóbbá teheted a környezetedet. Együttműködést, együtt gondolkodást igényel ez a játék. Bármit tehetsz, amit a többiek is elfogadnak.

Ez most egy játék, de főpolgármesterként valódi beleszólást biztosítok számodra.Belépés / Regisztráció    e-mail: jelszó: Belépés
Pad
Szék
Szemetes
Szelektív hulladékgyüjtő
Kutyapiszok zacskó
Elem gyüjtő
Csikkgyüjtő
Nyilvános WC
Fa
Bokor
Növényláda növénnyel
Gyalogosátkelőhely
Közvilágítási lámpa
Lakossági hirdetési felület
Biciklitároló
Közlekedési lámpa

SZABÁLYOK

Az oldalra 16 műtárgyat ábrázoló ikont és egy Budapest térképet tett föl a városvezető.

Bármelyik ikont bárhová elhelyezheted a térképen. Ha elnevezed és mellékeled a javaslatodat, a többiek is látni fogják és véleményt fűzhetnek hozzá. Naponta 3 tárgyat tehetsz le így.

A tárgy a mellékelt táblázatba kerül, és ott minden látogató a következő 24 órán át szavazhat rá. Ha a többség egyetért a műtárgy elhelyezésével, az végleg ott marad. Szavazategyenlőség esetén, vagy ha a tárgyat elhelyező ellenvélemény kerül többségbe, 24 óra elteltével kikapcsol/eltűnik az addig aktív tárgy. Ezzel biztosítja a városvezető, hogy közmegegyezéssel szépüljön a város.

Ha a közösség ezen a módon, a kezdeményező által választott helyen rögzített egy tárgyat, e tárgy bekerül a „Hurrá” listába, ahol továbbra is lehet rá szavazni. Így a lista a szavazati arányok függvényében folyton változhat. (Mindig a legtöbb pozitív szavazatot kapott tárgy van az elején. )

NÉV LEÍRÁS IDŐ SZAVAZÁS
Tetszik5PadTetszik0
Tetszik2sdfTetszik1
Tetszik0HalálsarokTetszik0
1
kovnor@gmail.com